Helpende handen

Naamloos10Om ons plekje mooi, warm en gezellig te maken voor onze Zonnekindjes nodigen we ouders en andere sympathisanten graag uit een handje te helpen.

In juli en augustus steken we de handen uit de mouwen om te schilderen, hekjes te bouwen, bedjes en kasten in elkaar te zetten, onze tuin in te richten, gordijnen te naaien, seizoenstafeltjes te maken, … kortom om ons huisje helemaal klaar te maken om de kindjes vanaf september te ontvangen.

We zijn ook op zoek naar handige harry’s die ons kunnen helpen met het installeren van noodverlichting, een hok te bouwen voor onze kippen, een wasbak kunnen plaatsen, handig zijn met hout en meubels, …

Wie kan ons helpen om een afdakje te bouwen?

Bij De Zonnekinderen zullen enkele kindjes buiten kunnen slapen in een buitenbedje. Om de kindjes en onze bedjes het hele jaar door tegen regen, wind en ander weer te beschermen hebben we een klein afdakje nodig. Wie kan ons op weg helpen om het afdakje te bouwen?

Wie kan ons helpen om een terras aan te leggen?

Zin om jouw kennis en kunde te brengen? Laat het ons weten! (dezonnekinderen@gmail.com)

Zondag 10 juli: Tuinwerkdag met ouders en andere sympatisanten

Tussen 10 en 16u

Samen met jullie willen we de handen in elkaar slaan om onze tuin mooi, gezellig en vol spannende hoekjes en plekjes te maken. Vele handen kunnen immers veel werk verzetten. Er moet een afdakje gebouwd worden waar onze buitenbedjes onder kunnen staan, we willen graag een zandbak, kippenhok, een moestuinhoekje, … Maar eerst zullen we beginnen met het grove werk: spitten, enkele planten verwijderen, nieuwe plantjes zaaien, …

 -> Zin om te komen helpen? Laat het ons weten (dezonnekinderen@gmail.com)

 

 

Advertenties